Autohuset Frederikssund A/S

Skadecenter

Når skaden er sket skal du vælge rigtigt

Det er nemt at miste overblikket, hvis man bliver udsat for et uheld og bilen skal på værksted. Men det er vigtigt at du vælger det rigtige pladeværksted til at udbedre skaden. Et forkert valg kan nemlig i værste fald betyde at fabriksgarantien bortfalder eller at bilens sikkerhed eller køreegenskaber forringes. Autohuset Frederikssunds pladeværksted er godkendt af ŠKODA til at udbedre alle typer skader. Vores karrosseriteknikere har gennemgået en speciel uddannelse og har det mest moderne udstyr og værktøj til rådighed. 

Vi hjælper dig selvfølgelig gerne med udfyldelse af skadesanmeldelsen.

Du vælger selv hvor du vil have udbedret en skade

Autohuset frederikssund arbejder sammen med alle forsikringsselskaber. Så selvom dit forsikringsselskab i første omgang skulle foreslå et andet værksted, kan du alligevel sikre dig at skaden bliver udbedret præcis efter fabrikkens foreskrifter hos os. På den måde kan du køre trygt og sikkert videre i din bil uden problemer efter endt reparation.

Mens du venter

Hvis dit forsikringsselskab ikke sørger for en lejebil, stiller Autohuset frederikssund en lejebil til rådighed til en fordelagtig pris, mens du venter på at din bil bliver færdig. 

Kontakt os på telefon 47 31 02 87 og få gode råd med på vejen, Eller kom forbi på Holmensvej 10 3600 Frederikssund